HT-A5000
Sony HT-A5000

 

Αναβαθμίστε την εμπειρία του home cinema σας με το νέο Dolby Atmos/ DTS:X 5.1.2 καναλιών HTA5000 soundbar της Sony

 Απολαύστε ήχο πολλαπλών κατευθύνσεων χάρη στο Vertical Surround Engine και το SForce PRO Front Surround

  • Αναβαθμίστε την ακουστική εμπειρία με προαιρετικά ηχεία
  • Απολαύστε μια ακουστική εμπειρία που προσαρμόζεται για να ταιριάζει στο δωμάτιό σας με τη Βελτιστοποίηση Πεδίου Ήχου (Sound Field Optimisation)
  • Απολαύστε μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία όταν συνδέεστε σε τηλεοράσεις Sony με το Acoustic Center Sync

Η Sony σήμερα προσθέτει στην σειρά ηχοσυστημάτων της το soundbar HT-A5000. Πρόκειται για ένα Dolby Atmos® 5.1.2 καναλιών soundbar, που σας επιτρέπει να απολαύσετε τη συγκίνηση της κινηματογραφικής εμπειρίας στο σπίτι σας, χάρη στη αναγνωρισμένη τεχνολογία ήχου της Sony, που συμπεριλαμβάνει το Vertical Surround Engine και το S-Force PRO Front Surround.

Υπέροχος surround ήχος «στα χέρια σας»

Το HT-A5000 διαθέτει Vertical Surround Engine, την προηγμένη τεχνολογία surround ήχου της Sony, που σας επιτρέπει να ζήσετε την συγκίνηση της μεγάλης οθόνης στο σπίτι, χάρη στην υποστήριξη μορφών ήχου όπως Dolby Atmos® και DTS:X®. Τα μπροστινά ηχεία και τα ηχεία που στέλνουν ήχο προς τα πάνω, σε συνδυασμό με τη μοναδική επεξεργασία σήματος της Sony, αναπαράγουν «κάθετο» ήχο, κάτι που σημαίνει ότι το soundbar HT-A5000 μπορεί να «τοποθετήσει» τον ήχο σε κάθετο χώρο. Μπορείτε να βιώσετε τον ήχο που προέρχεται από πάνω, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης ηχείων στην οροφή και να απολαύσετε έναν ρεαλιστικό, πολυδιάστατο ήχο, κάνοντας τις βραδιές ταινιών με την οικογένειά σας ακόμα πιο διασκεδαστικές.

Το HT-A5000 διαθέτει επίσης S-Force PRO Front Surround για να δημιουργήσει ένα ακόμη ευρύτερο, οριζόντιο ηχητικό πεδίο. Χρησιμοποιεί τις μπροστινές μονάδες X-Balanced Speaker και τη μοναδική τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας ηχητικού πεδίου της Sony για να αναπαράγει ένα ευρύ και καθηλωτικό ηχητικό πεδίο οριζόντια.

Surround ήχος, ιδανικός για το δωμάτιό σας

Για να απολαύσετε μια ακόμη πιο εξατομικευμένη και συναρπαστική εμπειρία ήχου, το HT-A5000 διαθέτει βελτιστοποίηση πεδίου ήχου (Sound Field Optimization). Το HT-A5000, με ενσωματωμένα μικρόφωνα, μετρά έξυπνα το ύψος και το πλάτος του δωματίου, καθώς και τη θέση του προαιρετικού subwoofer και των πίσω ηχείων και βελτιστοποιεί τον ήχο για να ταιριάζει τέλεια με τη διάταξη του δωματίου σας. Με το HT-A5000, μπορείτε να απολαύσετε τη βελτίωση πεδίου ήχου (Sound Field Optimization) με ή χωρίς προαιρετικά ηχεία, ενεργοποιώντας απλώς την απλή διαδικασία βαθμονόμησης κατά την αρχική ρύθμιση ή από το αρχικό μενού.

 Απολαύστε ήχο υψηλής ποιότητας

 

Τα ισχυρά ηχεία του HT-A5000 συνεργάζονται για να παρέχουν καθαρό ήχο μεγάλης εμβέλειας. Το HT-A5000 διαθέτει ενσωματωμένο διπλό subwoofer για βαθιά μπάσα και δύο ηχεία με κατεύθυνση προς τα πάνω που αντανακλούν τον ήχο στο ταβάνι για συναρπαστικό, εναέριο ήχο.

Το soundbar διαθέτει επίσης δύο tweeters που αναπηδούν τον ήχο στους τοίχους και διευρύνουν την surround ακουστική για να σας προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία που υπερβαίνει το μέγεθος της τηλεόρασής σας.

Τα ηχεία που έχουν κατεύθυνση προς τα πάνω, το ενσωματωμένο διπλό subwoofer και το μπροστινό ηχείο διαθέτουν τη μοναδική μονάδα ηχείων X-Balanced Speaker της Sony. Το μοναδικό ορθογώνιο σχήμα μεγιστοποιεί την περιοχή του διαφράγματος των ηχείων, καθώς επίσης αυξάνει την ηχητική πίεση για μπάσο και μεγαλύτερη φωνητική διαύγεια.

Το HT-A5000 διαθέτει επίσης DSEE ExtremeTM, το οποίο χρησιμοποιεί το Edge-AI για την αναβάθμιση συμπιεσμένων ψηφιακών αρχείων σε πραγματικό χρόνο, το οποίο αποκαθιστά τον ήχο υψηλής εμβέλειας που χάνεται στη συμπίεση για μια πιο πλούσια και περισσότερο ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης.

 

Βιώστε τη μουσική, όπως την οραματίστηκε ο καλλιτέχνης

Το HT-A5000 είναι επίσης εξαιρετικό για τους λάτρεις της μουσικής. Μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική όπως πραγματικά ήθελαν οι καλλιτέχνες με τον ήχο υψηλής ανάλυσης, ή να ανακαλύψετε έναν νέο τρόπο ακρόασης με το 360 Reality Audio για μια πραγματικά συναρπαστική μουσική εμπειρία, τόσο αληθινή σαν να βρίσκεστε εκεί σε ζωντανή συναυλία. Μπορείτε να απολαύσετε 360 Reality Audio στα Amazon Music HD, Deezer, nugs.net και TIDAL.

Μπορείτε να ακούτε μουσική εύκολα στο HTA5000, η οποίο λειτουργεί με Spotify Connect™, ενσωματωμένο Chromecast™, Apple Airplay 2, Bluetooth® και Wi-Fi. Μπορείτε να μεταδώσετε την αγαπημένη σας μουσική με ένα πάτημα στο τηλέφωνό σας, πράγμα που σημαίνει ότι ολόκληρη η οικογένειά σας μπορεί να απολαύσει εύκολα την εμπειρία ακρόασης υψηλής ποιότητας που παρέχει το HTA5000.

 

Ψυχαγωγία με πρόσθετο ρεαλισμό

 Το HT-A5000 δημιουργεί ζωντανές σκηνές γεμάτες πραγματικό χρώμα και βάθος. Όλη η ποιότητα της αρχικής εικόνας διατηρείται όταν αναπαράγεται μέσω του HT-A5000, ώστε να βυθιστείτε εντελώς σε ταινίες. Τα παιχνίδια και οι ταινίες είναι πολύ πιο συναρπαστικά και ρεαλιστικά, καθώς το HT-A5000 υποστηρίζει όλες τα τελευταία format, όπως 8K HDR, 4K120 fps και Dolby Vision®.

 

Απολαύστε επιπλέον βαθύ μπάσο και surround ήχο με προαιρετικά ηχεία

Η προσθήκη ενός προαιρετικού subwoofer στο σύστημά σας για το χειρισμό των χαμηλών συχνοτήτων, επιτρέπει στο σύστημα να αναπαράγει ήχο με μεγαλύτερη επίδραση και ισχύ από πριν. Διατίθενται τρία μοντέλα, σχεδιασμένα για να αναδεικνύουν βαθύτερα μπάσα, περισσότερη διαύγεια φωνής και επιπλέον πιστότητα σε οτιδήποτε ακούτε. Το προαιρετικό subwoofer SA-SW5 διαθέτει 300W βαθύ, πλούσιο μπάσο από οδηγό 180mm με «παθητικό ψύκτη». Το προαιρετικό subwoofer SA-SW3 διαθέτει ήχο 200 W από ένα συμπαγές μπάσο reflex subwoofer με οδηγό 160 mm. Τα προαιρετικά πίσω ηχεία SA-RS3S παρέχουν 100W ευρύτερου ήχου surround και μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε τοίχους.

Καλύτερο με τηλεοράσεις Sony

Σε συνδυασμό με συμβατές τηλεοράσεις BRAVIATM, το HT-A5000 σας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου της Sony, κάνοντας το HT-A5000 το τέλειο συνοδευτικό μίας τηλεόρασης BRAVIA. Με το Acoustic Center Sync, χρησιμοποιώντας το καλώδιο που παρέχεται με το HT-A5000, η ​​τηλεόραση λειτουργεί ως κεντρικό ηχείο, πράγμα που σημαίνει ότι η δράση και ο ήχος ευθυγραμμίζονται με ακρίβεια, επομένως η προβολή σας γίνεται πολύ πιο συναρπαστική. Θα ακούσετε τον διάλογο ακριβώς από το σημείο που βρίσκεται ο χαρακτήρας στη σκηνή.

Όλα λειτουργούν τέλεια όταν συνδέονται με τη νέα σειρά τηλεοράσεων BRAVIA. Με το Integrated UI, οι ρυθμίσεις του soundbar εμφανίζονται αυτόματα στο μενού BRAVIA Quick Setting.

 

Εύχρηστο soundbar με κορυφαία σχεδίαση που είναι ιδανικό για το σπίτι σας

Το HT-A5000 διαθέτει κορυφαίο, μίνιμαλ σχεδιασμό Omnidirectional Block με εκλεπτυσμένες, στρογγυλεμένες άκρες και συνδέεται ασύρματα με την τηλεόρασή σας, αποτελώντας την τέλεια προσθήκη στο σαλόνι σας. Η ρύθμισή του δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη χάρη στο HDMI eARC, το Optical-in και τη θύρα USB. Το HT-A5000 λειτουργεί επίσης με τους αγαπημένους σας φωνητικούς βοηθούς, όπως το Google Assistant[3] και το Amazon Alexa[4]. Επιπλέον, απλώς προσθέστε το soundbar στην ομάδα ηχείων σας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Home και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε στη Google Assistant συσκευή σας – είτε θέλετε να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή μουσικής, είτε να αλλάξετε την ένταση ή να ενεργοποιήσετε πολλές άλλες λειτουργίες.

 

 

Share.

Perfect Image

Leave A Reply