Η Sony εκτός αγοράς Digital Cinema

Sony Digital Cinema

Sony Digital Cinema

 

Κορυφαίο στέλεχος της Sony (Theresa Alesso, πρόεδρο του επαγγελματικού τμήματος Imaging Products & Solutions της Sony Electronics.) επιβεβαίωσε, ότι η Sony, γνωστή στους προβολείς από τα panels τεχνολογίας SXRD που χρησιμοποιεί, θα εγκαταλείψει την εμπορική αγορά προβολής  (Digital Cinema) το επόμενο έτος. Η Sony θα συνεχίσει να πουλάει προβολείς ψηφιακού κινηματογράφου (Digital Cinema) μέχρι το τέλος του έτους και θα εξακολουθεί να τηρεί τα συμβόλαια υπηρεσιών, την προγραμματισμένη συντήρηση και τις εγγυήσεις μέχρι την λήξη τους.

Το σκεπτικό πίσω από την αποχώρηση της Sony φαίνεται να είναι η αλλοίωση των panels.
Ένας πληροφοριοδότης της βιομηχανίας αναφέρεται να λέει ” Το περίμενα αυτό εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχουν προβλήματα λόγω της τεχνολογίας απεικόνισης. Το υπεριώδες φως από τη λάμπα του προβολέα καταστρέφει αργά την οπτική μηχανή, και εν συνεχεία την όλη ποιότητα της εικόνας.
Η λύση θα ήταν η αντικατάσταση των συσκευών μία φορά το χρόνο περίπου. Αλλά αυτό είναι ακριβό. Πώς θα μπορούσε λοιπόν η Sony Electronics να υποστηρίξει την αντικατάσταση όλων αυτών των προβολέων;
Η απάντηση θα ήταν η Sony Pictures να χρηματοδοτήσει το όλο αυτό εγχείρημα.

Με όλα αυτά, η Sony αναμένεται να αναπτύξει περαιτέρω την τεχνολογία της «Crystal LED» ως μια εναλλακτική επιλογή απεικόνισης για εμπορικούς κινηματογράφους, κάτι αντίστοιχο που κάνει και η Samsung.

 

ΠΗΓΗ :

Author: Perfect Image

Share This Post On

2 Σχόλια

  1. Η απόφαση της Sony αφορά και τους οικιακούς προβολείς τεχνολογίας SXRD;

  2. Η πληροφόριση αυτη από αναφερω είναι πληροφορία που έχει διαρευση δίχως να εχει απαντησει η ιδια η εταιρεία.
    Σχετικά με το ερώτημα σας όχι δεν εχει γίνει αναφορά για τους οικιακους προβολείς.
    Η Sony έχει την εμπιστοσύνη του κοινού εδώ και χρόνια και δεν είναι αδικα η πρώτη εταιρεία προβολέων για προβολείςπάνω από 5.000€.

Απάντηση

Translate »
ISF Calibration
large_isf_logo

Διαθέτετε αυτόν ( ή οποιοδήποτε άλλον ) προβολέα ; Θέλετε να πάρετε το καλύτερο από την συσκευή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Close