BLACK BOX Audio Video Show

Βlack Βox

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται το BLACK BOX Audio Video Show στο ξενοδοχείο InterContinental, στις 21 και 22 Μαρτίου 2020.

Στo BLACK BOX Audio Video Show η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη, ο ήχος σε κατακλύζει, οι εικόνες σε μαγνητίζουν. Μια έκθεση που προϊδεάζει τους εκθέτες πως δεν μοιάζει με καμία άλλη, τους καλεί να δημιουργήσουν μαζί μια pop-up wonderland ήχου και εικόνας με πρωτόγνωρη ένταση.

Ο επισκέπτης θα ακούσει και θα δει Hi-End εταιρείες ήχου, Hi Fi ηχοσυστήματα, Τηλεοράσεις 8Κ, βιντεοπροβολείς τελευταίας τεχνολογίας, ακουστικά, βινύλια και gadgets. Πολλές εκπλήξεις, happenings, events και μουσικά δρώμενα, θα λάβουν χώρα στο Black Box Audio Video Show.

Η διαφημιστική καμπάνια του BLACK BOX Audio Video Show θα επικοινωνηθεί στο καταναλωτικό κοινό με τη μορφή έντυπων διαφημίσεων σε Κυριακάτικες και FreePress εφημερίδες, σε στάσεις λεωφορείων,  σε ιστοσελίδες με ειδησεογραφικό περιεχόμενο, σε αφίσες που θα αναρτηθούν σε διάφορα καταστήματα (μουσικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος με μεγάλη επισκεψιμότητα) σε ραδιόφωνα μουσικά αλλά και ειδησεογραφικά και σε μουσικά περιοδικά του εξωτερικού.

Παράλληλα με το Show οι επισκέπτες θα κυκλοφορήσει και το πρώτο τεύχος του νέου περιοδικού Black Box Audio Video Magazine που θα έχει στη θεματολογία του παρουσιάσεις νέων προϊόντων ήχου, εικόνας, βιντεοπροβολείς, τεχνικές παρουσιάσεις και κριτική δίσκων μουσικής. Μια νέα προσπάθεια από καταξιωμένους συντάκτες του χώρου, με αξιοπιστία και συνέπεια.

Στο BLACK BOX Audio Video Show θα υπάρχει γενική είσοδος για τους επισκέπτες €5,00 και θα για τις δύο ημέρες του Show.

www.blackboxshow.com

Τηλ. Επικοινωνίας: 216 8092969

Author: Perfect Image

Share This Post On

Απάντηση

Translate »
ISF Calibration
large_isf_logo

Διαθέτετε αυτόν ( ή οποιοδήποτε άλλον ) προβολέα ; Θέλετε να πάρετε το καλύτερο από την συσκευή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Close