Ο νέος EPSON EH-TW9400 αποτελεί άξιο διάδοχο του EH-TW9300. Βελτιωμένος στα σημεία. Πολλοί ίσως να περιμέναμε αμιγώς 4k panel αλλά νομίζω ότι αυτό θα είναι κάτι που θα δούμε στο νέο μοντέλο.

Στο video υπάρχει και άμεση σύγκριση με τον EH-TW9300.

Εαν σας αρέσουν τα video μαςκάντε εγγραφή στο κανάλι.

Share.

Perfect Image

3 Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο βίντεο παρουσίασης. Ως λάτρης του frame interpolation ο 9400 το έχει ενεργοποιημένο όταν δέχεται 4K hdr υλικό? Γιατί ο 9300 δεν το έχει σε μια τέτοια επιλογή. Ευχαριστώ

    • Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Οχι δεν υποστηρίζει frame interpolation στο 4κ. Την δοκιμή την κάναμε έχοντας σαν αρχικό firmware το 1.00 και μετα την αναβάθμιση σε 1.01.

  2. Επειδή έχω δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα σχετικά με το επίπεδο του μαύρου του νεου 9400 θα πρέπει να επισημάνω ότι στην συγκεκριμένη σκηνή , αναγκαστικά, έγινε λίγο υπερέκθεση της μηχανής για να φανεί στην οθόνη σας.
    Η διαφορά όπως αναφέρω και στο video 10:14 λεπτό είναι ελαφρά χειρότερο. Στο 12:00 λεπτό αναφέρω επίσης το ερώτημά μου εαν αυτό ήταν κατι που συναντησαμε στο συγκεκριμενο κομματι το οποίο είχαμε για δοκιμή ή του συνόλου. Με το που έχω μοντέλο παραγωγής θα κάνω νέα αναφορά.

    Όμως η χρωματική απόδοση του προβολέα είναι σαφώς ανώτερη αυτή του 9300.

Leave A Reply