Αθήνα, 16 Ιανουαρίου 2019 – Η Canon Europe ανακοινώνει ότι οι προσφάτως σχεδιασμένοι προβολείς LX-MH502Z και XEED 4K5020Z, μαζί με τον RS-SL07RST, ένα ειδικά σχεδιασμένο εναλλάξιμο φακό 4K, θα εκτεθούν, στο πλαίσιο της ενισχυμένης δέσμευσης της για την τεχνολογία 4K, στην ISE 2019, τη μεγαλύτερη εκδήλωση στον κόσμο στην ενσωμάτωση (integration) οπτικοακουστικών συστημάτων. Από τους μικρούς χώρους μέχρι τις μεγάλες αίθουσες συνεδριάσεων, η Canon θα εμφανίσει δημιουργικές λύσεις για μια σειρά από περιβάλλοντα εγκαταστάσεων προβολής. Με βάση την οπτική κληρονομιά και την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία της Canon, η ανανεωμένη της σειρά διαθέτει ασυναγώνιστη ανάλυση 4K και θα είναι στη διάθεση των integrators για να εκτιμήσουν τις δυνατότητές τους από πρώτο χέρι.

 

Ανώτερη οπτική τεχνολογία σε εφαρμογή

Μέσα στις ειδικές ζώνες του περιπτέρου της, η Canon θα επιδείξει εγγενή εικόνα 4K με δύο  προβολείς 4K5020Z, έναν με το νέο φακό 4K RS-SL07RST σε οθόνη 158 ιντσών, και τον δεύτερο σε οθόνη 100 ιντσών, χρησιμοποιώντας τον φακό RS-SL06UW. Η Canon θα επιδείξει την τεχνολογία μετατόπισης pixel UHD στο μοντέλο LX-MH502Z, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, το εύρος της σειράς XEED, που ξεκίνησε το 2018.

Με μια ισχυρή κληρονομιά ανάπτυξης φακών, η Canon θα επιδείξει το εύρος της σειράς φακών προβολέων, συμπεριλαμβανομένου του νέου 4K RS-SL07RST, που είναι φτιαγμένος με τα ίδια οπτικά ακριβείας και την ποιότητα που παρέχουν οι παγκοσμίου φήμης σειρές φακών EF και RF.

Ο Colin Boyle, European Product Marketing Specialist, Canon Europe, σχολιάζει: «Με βάση το ενδιαφέρον της νέας πλατφόρμας σασί που ξεκίνησε στην ISA 2018, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιδείξουμε την πιο ολοκληρωμένη σειρά μοντέλων 4K μέχρι σήμερα, υπογραμμίζοντας την εμπειρία μας στην ποιότητα της εικόνας και των οπτικών μερών. Φέτος, οι Integrators συστημάτων θα έχουν στη διάθεσή τους προβολείς ποικίλων αναλύσεων, επιπέδων φωτεινότητας και αποδοτικότητας, που πληρούν μια σειρά από απαιτήσεις εγκατάστασης. Γνωρίζουμε ότι πολλοί integrators αναζητούν όλο και περισσότερο ολοκληρωμένες λύσεις, από την είσοδο μέχρι την έξοδο, και έτσι στη φετινή ISE καταδεικνύουμε την υπεροχή της Canon σε όλο το φάσμα του χαρτοφυλακίου της για την υποστήριξη, από τη σύλληψη εικόνας, συμπεριλαμβανομένων των EOS R και Cinema EOS C300 II*, και τα προϊόντα απεικόνισης, μέχρι τις λύσεις προβολής».

Προβολή σε μεγάλους χώρους στην πράξη

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Canon θα δουν για πρώτη φορά μια παρουσίαση των δυνατοτήτων προβολής της Canon για εκδηλώσεις σε μεγάλους χώρους. Αυτή η λύση, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα και θα είναι η καλύτερη στην κατηγορία της, θα είναι κατάλληλη για δημόσια προβολή, για γήπεδα, αίθουσες συνεδριάσεων, ξενοδοχεία, θέρετρα και εφαρμογές projection mapping σε εξωτερικούς χώρους. Θα επιδειχθεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Με την αναπαραγωγή εντυπωσιακού βίντεο UHD, που καταγράφηκε με την κάμερα Canon C700 FF, μια βασική κάμερα παραγωγής με ευέλικτο Full Frame αισθητήρα CMOS 5,9K, οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν την άψογη ποιότητα εικόνας και την ανάλυση των νεότερων προβολέων 4Κ της Canon για μεγάλους χώρους. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να περιηγηθούν σε μια καθηλωτική επίδειξη στο περίπτερο, η οποία χρησιμοποιεί πολλαπλούς προβολείς για ακριβή δημιουργία ενιαίας εικόνας και εφαρμογές προβολής σε φυσικά αντικείμενα (mapping). Μαζί με μια σειρά συνεργατών, η Canon θα παρουσιάσει επίσης εντυπωσιακό, υψηλής φωτεινότητας περιεχόμενο ακόμη και σε συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού.

 

Η ISE διεξάγεται μεταξύ 5-8 Φεβρουαρίου 2019 στο Άμστερνταμ και μπορείτε να βρείτε την Canon στην Αίθουσα 1, Περίπτερο N-30.

Share.

Perfect Image

Leave A Reply