HISENSE LASER TV

H Hisense, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του νέου της προβολέα με την ονομασία LASER TV.

Στην πραγματικότητα δεν είναι μια κλασική τηλεόραση αλλά ένας ultra short throw προβολέας με πηγή φωτός Laser και ανάλυση 4K.

Η αποκαλούμενη αυτή τηλεόραση με την μορφή προβολέα έχει ένα κόστος απόκτησης περίπου στα 10.000$ και περιλαμβάνει και μια οθόνη 100΄ τύπου ALR της Screen Innovations και ένας εξωτερικό επεξεργαστή-scaler.

HISENSE LASER TV

Μια τέτοιου τύπου οθόνη είναι απαραίτητη εάν θέλουμε να προβάλουμε τηλεοπτικό και όχι μόνο πρόγραμμα, με αρκετό περιβάλλον φως,

Ο νέος αυτός προβολέας χρησιμοποιεί  πηγή φωτισμού laser με διάρκεια ζωής έως και 20.000 ώρες, είναι τεχνολογίας DLP και κάνει χρήση του νέου 4Κ chip της Ti. Η ονομαστική του φωτεινότητα είναι 3.000 lumen. Η τεχνολογία Smooth Motion Plus χρησιμοποιείται για να διορθώσει τις γρήγορες σκηνές δράσης αλλά και σπορ.

HISENSE LASER TV

Από πλευράς  ήχου, το σύστημα διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα της Harman Kardon 2.1 καναλιών με τέσσερα ηχεία – δύο για το αριστερό και το δεξιό κανάλι, καθώς και ένα αυτόνομο ασύρματο υπογούφερ με οδηγό 6,5 ιντσών. Η συνολική ισχύς εξόδου είναι 110 watts.

 

Share.

Perfect Image

Leave A Reply