Η Epson πρωταγωνιστεί στα βραβεία TIPA

 

EPSON EH-TW7200

EPSON EH-TW7200

Από την EPSON λάβαμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

Αθήνα 23 Απριλίου 2014 Οι συντάκτες και οι δημοσιογράφοι των φωτογραφικών περιοδικών του κόσμου ανέδειξαν τον Epson EHTW7200, ως τον «Καλύτερο προβολέα φωτογραφιών» της χρονιάς, στο πλαίσιο των έγκυρων βραβείων TIPA 2014.

Η ένωση TIPA – Technical Image Press Association – αξιολογεί την καινοτομία, την τεχνολογία, το σχεδιασμό, την ευκολία χρήσης και τη σχέση απόδοσης-τιμής σε προϊόντα που κυκλοφόρησαν στο διάστημα των τελευταία 12 μηνών, αναδεικνύοντας τις υποψηφιότητες και τους νικητές σε κάθε κατηγορία βράβευσης.

Η ένωση TIPA, που αριθμεί μέλη από εννέα ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και από την Αυστραλία, τον Καναδά, την Κίνα, την Ινδία, τη Νότια Αφρική και τις ΗΠΑ, αποτελεί μία από τις ισχυρότερες ενώσεις του κόσμου στο χώρο της φωτογραφίας και της απεικόνισης. Φέτος, η διάκριση για την Epson ήταν διπλή, καθώς ο Epson Expression Photo XP-950[1] απέσπασε το βραβείο του «Καλύτερου εκτυπωτή φωτογραφιών» της χρονιάς, αυξάνοντας τον αριθμό των βραβείων που έχουν απονεμηθεί στην εταιρεία από το 1997 συνολικά σε 34. Η Epson έχει λάβει βραβεία για προϊόντα τεχνολογίας και απεικόνισης, συμπεριλαμβανομένων των εκτυπωτών inkjet, των μελανιών, των σαρωτών και των προβολέων.

[1] Ο εκτυπωτής EPSON Expression Photo XP-950 δεν είναι διαθέσιμος στην ελληνική αγορά

Σχόλια για τα προϊόντα

Τα σχόλια που έλαβε το βραβευμένο από την TIPA προϊόν είναι το εξής:

Epson EHTW7200

«Παρότι βασικός στόχος είναι η οικιακή προβολή βίντεο, ο Epson EH-TW7200 αποδίδει, επίσης, εκπληκτική ποιότητα στατικών εικόνων σε οικιακούς χώρους, φωτολέσχες, εκπαιδευτικούς χώρους και μικρές αίθουσες διδασκαλίας φωτογραφίας. Η μονάδα προσφέρει επιλογές μετατόπισης ευρυγώνιου φακού και τηλεφακού, που επιτρέπει την προβολή από πολλά σημεία και αποστάσεις, και απόδοση 2.000 lumen έγχρωμου και λευκού φωτισμού. Με λόγο αντίθεσης 120.000:1 αποδίδονται τα χρώματα πολύ ζωντανά.  Η ανάλυση είναι 1080p Full HD  και προσφέρεται χειροκίνητος

έλεγχος διόρθωσης keystone έως +/- 30 μοιρών. Στις δυνατότητες διασύνδεσης συγκαταλέγονται οι USB 2.0, HDMI 1.4, Composite in, Component in και SVideo in. Η μονάδα αποδίδει επίσης περιεχόμενο 3D, για αυτό περιλαμβάνει ένα ζευγάρι γυαλιά RF 3D».

 

 

Author: Perfect Image

Share This Post On

Απάντηση

Translate »