Epson EH-TW450

Epson EH-TW450Κομψός Epson EHTW450 HD Ready βιντεοπροβολέας: ιδανικός για το σύγχρονο lifestyle

Υψηλή ευκρίνεια στη μεγάλη οθόνη εύκολα με τον νέο προβολέα EHTW450


Η Epson, κορυφαίος κατασκευαστής προβολέων, παρουσιάζει το νέο HD Ready EH-TW450, ένα κομψό προβολέα που εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία στη μεγάλη οθόνη για λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών, των αθλητικών οργανώσεων και των ταινιών. Με μια σειρά χαρακτηριστικών για την καλύτερη απόδοση της εικόνας σε συνδυασμό με τη χαμηλή τιμή αγοράς, ο νέος προβολέας αναμένεται να έχει πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Epson 3LCD σε συνδυασμό με τον υψηλό λόγο αντίθεσης εξασφαλίζουν φωτεινές και φυσικές εικόνες ακόμα και στο φως της ημέρας. Επιπλέον, ο προβολέας προσφέρει συνδεσιμότητα με πλήθος συσκευών, είναι φιλικός προς το χρήστη και ταιριάζει σε οποιοδήποτε μοντέρνο σπίτι με το κομψό μαύρο σχεδιασμό του.

Ο EH-TW450 περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της Epson. Με Colour Light Output[2] (CLO) στα 2500 lumens και λόγο αντίθεσης 3000:1 εξασφαλίζεται πολύ υψηλή ποιότητα μετάδοσης εικόνας ακόμα και στο φως της ημέρας. Η τεχνολογία 3LCD εξασφαλίζει ότι οι εικόνες είναι καθαρές, φωτεινές και ξεκούραστες για τα μάτια.

Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν είσοδο HDMI για σύνδεση με κονσόλες παιχνιδιών και θύρες USB για προβολή ψηφιακών φωτογραφιών ενώ τα ενσωματωμένα ηχεία ολοκληρώνουν την εμπειρία. Ο προβολέας είναι, επίσης,  μικρού μεγέθους για να μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε.

Η Epson δεσμεύεται να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος και σε αυτό το πλαίσιο ο EH-TW450 περιλαμβάνει λάμπα χαμηλής κατανάλωσης E-TORL, για εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας χωρίς συμβιβασμούς στη φωτεινότητα. Επιπλέον, η συσκευασία του είναι από ανακυκλωμένα υλικά, μειώνοντας περαιτέρω το ενεργειακό αποτύπωμα.

Βασικά Χαρακτηριστικά του Epson EHTW450:

  • · Βιντεοπροβολέας HD Ready 720p ιδανικός για λάτρεις των σπορ, των βιντεοπαιχνιδιών και του home cinema
  • Epson 3LCD τεχνολογία για φωτεινότερες εικόνες, πιο ακριβή μετάδοση των χρωμάτων και καλύτερη απόδοση των αποχρώσεων του γκρι
  • Colour Light Output (CLO2) 2500 lumens για προβολή ακόμα και στο φως της ημέρας
  • Λόγος αντίθεσης (3000:1) για υψηλή ποιότητα εικόνας
  • Σύνδεση με ποικιλία συσκευών μέσω HDMI, video, S-Video, RGB
  • Προβολή ψηφιακών φωτογραφιών μέσω θύρας USB
  • Ρυθμίσεις χρωμάτων ανάλογα με το περιβάλλον συμπεριλαμβανομένου game mode ειδικά για βιντεοπαιχνίδια με γρήγορη κίνηση
  • Ενσωματωμένα ηχεία
  • Χαρακτηριστικά για ευκολία στη χρήση (automatic Keystone correction, quick start, τηλεκοντρόλ)
  • Μαύρο χρώμα
  • Θήκη μεταφοράς
  • 3 χρόνια εγγύησης για τον προβολέα και τη λάμπα

[2]Το Colour Light Output (CLO) είναι ένα σύστημα μέτρησης της δυνατότητας του προβολέα να αποδίδει τα χρώματα. Το CLO προσφέρει στους χρήστες μια εύκολη, ακριβή και ευνόητη μέθοδο αξιολόγησης της απόδοσης χρωμάτων από έναν προβολέα για να κάνουν καλύτερες επιλογές αγοράς.

 

Author: Perfect Image

Share This Post On

Απάντηση

Translate »